Mor un jove de 18 anys en un accident laboral al polígon Pla de la Bruguera de Castellar

Ha quedat atrapat entre unes màquines en enganxar-se la roba

1200_15870211257P7A9277
1200_15870211257P7A9277 | Martí Albesa
NacióSabadell
27 de novembre del 2020
Actualitzat a les 17:48h
Un jove ha de 18 anys ha mort aquest divendres al matí en un accident laboral en una empresa, del sector del ferro, ubicada al polígon industrial Pla de la Bruguera, a Castellar del Vallès.

Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les 7.30 hores, en el qual se'ls havia precisat que la víctima, veí del municipi vallesà, havia quedat atrapada en una de les màquines de la fàbrica en enganxar-se la roba que duia. Els Bombers han aconseguit treure'l, però ja havia mort. 

La policia catalana ha posat els fets en coneixement del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Sabadell i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, d'acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.

Fins al lloc dels fets s'hi han traslladat, a més dels agents de la policia catalana i local, unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i els Bombers de la Generalitat.

L'alcalde de la localitat, Ignasi Giménez, ha manifestat el seu condol a la família i amics "en aquests moments tan complicats". En un escrit que ha compartit a les xarxes socials, Giménez ha assenyalat que la mort "quan colpeja a un noi amb tota una vida per endavant, encara és més tràgica i injusta".