Rebuig de l'oposició pel tancament sense previ avís del Gimnàs municipal

Garanteixen que defensaran l'equipament i els llocs de feina

El Gimnàs municipal, a la plaça Frederic Mompou
El Gimnàs municipal, a la plaça Frederic Mompou | Ajuntament de Sabadell
NacióSabadell
26 de novembre del 2020
Actualitzat el 27 de novembre a la 1:03h
L'anunci del tancament del Gimnàs municipal, fet aquest dimarts pel govern municipal, ha provocat el rebuig frontal de l'oposició. Les tres formacions, ERC, Crida per Sabadell i Cs, s'han oposat en bloc aquesta mesura i han criticat que s'hagi fet sense avisar -afecta a 400 usuaris i 12 treballadors-. 

La portaveu de la Crida, Nani Valero, ha confessat la "sorpresa" i que se'ls va informar el mateix dimarts. Ha assegurat que es posa "en una situació complicada als treballadors de la concessionària", així com als usuaris. A més, ha assenyalat que era una situació "coneguda" la que patia l'equipament, en referència a la falta d'abonats. 

Ha recordat que en l'anterior mandat ja es van fer propostes com ara, compaginar l'activitat actual amb d'altres de rehabilitació o de salut, posant l'accent en què els usuaris majoritàriament era gent gran. Valero ha carregat contra l'equip municipal per "no donar opció".

El portaveu de la formació taronja, Adrián Hernández, ha qualificat "d'indignant i gravíssima" i que és "lamentable aprofitar una pandèmia per carregar-se aquest servei". Ha garantit el seu suport als afectats, tant assidus al gimnàs com a la plantilla. Ha afirmat que continuarà "lluitant fins a l'últim minut per evitar que aquesta decisió poc meditada i impròpia d'una administració pública just en aquests moments".

Ha recordat que el lema, expressat per l'actual govern local, "de no deixar a ningú enrere" sigui "una realitat i paralitzi el tancament". 

El líder d'ERC, Gabriel Fernàndez, en una piulada, ha detallat que "minuts abans" de fer públic el tancament de l'equipament municipal se'ls hi va traslladar als grups municipals. En la línia d'Hernández, el republicà ha definit de "missatge nefast i incoherent en plena pandèmia".