GRÀFIC Els pacients a l'UCI es redueixen per sota de la trentena

Continua la davallada d'hospitalitzacions; una defunció en l'arrencada de la setmana

L'Hospital Parc Taulí
L'Hospital Parc Taulí | Juanma Peláez
25 de novembre del 2020
Actualitzat a les 18:42h
Continua la davallada d'hospitalitzacions encadenant nou dies consecutius amb menys pacients a l'Hospital Parc Taulí que el dia anterior i en aquesta arrencada de setmana, la darrera de novembre, ho ha fet amb una rebaixa a l'UCI/semicrítics, situant-se per sota del trentena. 

En total n'hi ha 28, cinc menys que diumenge passat, la xifra més baixa d'aquest mes i un registre molt semblant el de finals d'octubre. I aquesta reducció ha permès que el nombre total d'ingressats segueixi la davallada, i ja són nou dies. Ara, el Taulí té 121 pacients, segons dades del mateix centre hospitalari.
 
D'aquests 121, els 28 d'UCI/semicrítics, i que s'afegeixen als 93 a planta, un més respecte a diumenge, cosa que trenca una dinàmica de dues setmanes rebaixant-se. Tanmateix, la tendència continua sent a la baixa en aquesta segona quinzena de mes, amb 14 usuaris menys a planta i 12 a crítics o semicrítics. 

En relació amb les defuncions, en aquesta arrencada de setmana, se n'ha registrat una i eleven el total de l'onzè mes de l'any a 38, la meitat de les quals han arribat en caps de setmana. Des de l'esclat de la pandèmia ja hi ha hagut 463 morts per la Covid-19, sent aquest mes el que ha presentat valors més elevats en aquesta segona onada.