Persecució per Sabadell d'un vehicle que se salta el control policial de confinament municipal

El conductor intenta atropellar dues vegades un agent

El control dels Mossos a la carretera de Matadepera
El control dels Mossos a la carretera de Matadepera | Mossos d'Esquadra
NacióSabadell
25 de novembre del 2020
Actualitzat a les 17:14h
Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat divendres un home, de 41 anys i veí de Sabadell, després d'un persecució policial per la ciutat en saltar-se el control que hi havia muntat per una de les entrades al municipi, a la BV-1248, d'acord amb l'activació del confinament municipal perimetral del cap de setmana. 

Els fets es van produir sobre les 20.15 hores, quan el detingut va afluixar la velocitat del vehicle i un cop es va trobar a l'altura dels agents va accelerar i fugir de l'operatiu de la policia catalana. Un agent va saltar per evitar ser atropellat. 

Aleshores, es va produir una persecució i, segons els Mossos, l'home feia una conducció temerària, cosa que va estar a punt de provocar un accident de trànsit. Finalment, al carrer Àger, a poca distància del control, un turisme que accedia a un aparcament el va frenar. Això va permetre arribar fins a ell. 

Tot i així, va provar de fugir i, novament, sempre segons el relat dels Mossos, un agent va estar a punt de ser atropellat, però ho va evitar i va aconseguir detenir l'home que anava al volant. 

Va ser arrestat com a presumpte d'un delicte de conducció amb privació judicial de permís de conduir i per un altre de conducció temerària. Va passar a disposició del jutjat de guàrdia de Sabadell que va decretar la seva llibertat sense càrrecs.