GRÀFIC Cinc morts el cap de setmana al Taulí i encadena una setmana de davallada de pacients

En total s'han registrat 37 defuncions en 22 dies del mes

L'Hospital Parc Taulí
L'Hospital Parc Taulí | Juanma Peláez
24 de novembre del 2020
El cap de setmana, en línia amb la resta del mes -inclòs el passat 1 de novembre-, ha registrat morts. En aquest passat han estat cinc, la segona pitjor dada entre divendres i diumenge. Uns decessos que coincideixen amb una setmana consecutiva de davallada d'hospitalitzats, passant de 156 a 125 aquest diumenge, segons dades facilitades pel mateix centre hospitalari. 

Les defuncions s'han disparat aquest mes, en total ja n'hi ha hagut 37 i pràcticament la meitat -19- s'han produït el cap de setmana. Un nombre de morts que és molt superior els mesos de maig, agost, setembre i octubre. Una desena han arribat en aquesta primera setmana de la segona quinzena de novembre.
 
Des de l'esclat de la pandèmia ja hi ha hagut 462 morts per la Covid-19, sent aquest penúltim mes de l'any el que ha presentat valors més elevats en aquesta segona onada. 

Per contra, el descens total de pacients està sent més pronunciat en aquesta segona part de novembre. N'hi ha 125, la xifra més baixa del mes i assimilable als guarismes dels darrers dies d'octubre. Una rebaixa d'usuaris, en gran part, pels ingressos a planta que des del dia 9 els valors són inferiors els del dia anterior. En la darrera setmana ho ha fet en 15, quatre dels quals el cap de setmana. En total hi ha 92 hospitalitzats. 

Quant a UCI/semicrítics hi ha 33, cinc menys que el passat dijous, quan van pujar en dos pacients. Sigui com sigui, aquesta trentena són uns registres semblants els de principi de mes.