Una setmana de cribratges massius entre asimptomàtics per diferents punts de Sabadell

S'establiran els centres cívics de la Creu Alta, Can Puiggener i Torre-romeu

L'entrada al CAP Ca n'Oriac per fer-se la PCR
L'entrada al CAP Ca n'Oriac per fer-se la PCR | Albert Hernàndez
NacióSabadell
20 de novembre del 2020
Actualitzat a les 20:20h
El Departament de Salut durà a terme, a partir del dilluns, i durant una setmana, cribratges massius amb PCR per diversos punts de Sabadell. Una acció preventiva adreçada a la població asimptomàtica de més de 16 anys, amb la finalitat de trencar les possibles cadenes de transmissió comunitària. 

A partir de dilluns, dia 23, fins divendres, dia 27, es faran al Centre Cívic de la Creu Alta-Cal Balsach per a la població que correspon a l'equip d'Atenció Primària Creu Alta. Del 24 al 27, es faran proves al Centre Cívic de Torre-romeu per a la població de referència del CAP La Serra. Per últim, el dia 30 al Centre Cívic Can Puiggener per aquest veïnat. 

Es faran des de les 9 hores a les 14 i des de les 15 hores a les 19. Els resultats es comunicaran a través de SMS, i també es penjaran a la plataforma La Meva Salut. 

Serà la tercera vegada que s'organitzen jornades d'aquestes característiques a la ciutat, després de les dutes a terme a l'estiu. Primer va estar concentrada al sud, amb la instal·lació de carpes a les places Picasso i les Termes i posteriorment, al CAP Ca n'Oriac, amb dues jornades adreçades únicament a persones d'entre 15 i 35 anys