GRÀFIC Menys d'un centenar d'ingressos a planta en el quart dia de reducció de pacients

Dues morts en les últimes 48 hores que eleven el total del mes a 34

Les urgències de l'Hospital Parc Taulí
Les urgències de l'Hospital Parc Taulí | Juanma Peláez
20 de novembre del 2020
Actualitzat a les 17:04h
La davallada de pacients a l'Hospital Parc Taulí continua i per quart dia consecutiu s'ha reduït, a més, els ingressos a planta s'han situat per sota del centenar, per primera vegada aquest mes de novembre. En total, hi ha 138 hospitalitzats, segons les dades facilitades pel mateix centre hospitalari. 

Una rebaixa fruit de l'alliberament de llits a planta, sis en les últimes 24 hores, cosa que se situa en 96. Així, es manté la tònica de disminució en aquest àmbit des del passat dia 8 -quan hi havia 123- i en consonància amb l'arrencada de la segona quinzena de novembre
 

Per contra, els ingressos a l'UCI/semicrítics han tornat a pujar en dos pacients, després de tres jornades amb menys que el dia anterior. Ara n'hi ha 38, el mateix nombre que hi havia el passat dia 5.

En relació amb les defuncions, amb dades d'aquest dijous no se n'ha registrat cap, cosa que s'afegeix als altres dos dies del mes que tampoc en tenien: el 2 i el 5. Tanmateix, dimecres va haver-hi dues i eleva el total a 34 en aquest penúltim mes de l'any.

Amb aquesta ja trentena de decessos són  més que en tot octubreel mes de maig i més que els acumulats entre els 31 dies d'agost i el mes de setembre. Des de l'esclat de la pandèmia ja hi ha hagut 459 morts per la Covid-19.