VÍDEO Així era la Biblioteca Vapor Badia quan es va inaugurar

L'equipament arriba a la majoria d'edat

La Biblioteca Vapor Badia
La Biblioteca Vapor Badia | Albert Hernàndez
NacióSabadell
22 de novembre del 2020
La Biblioteca Vapor Badia, situada al carrer Tres Creus, enguany ha arribat a la majoria d'edat, però aquest 2020 no pot celebrar la majoria d'edat com mereix, per totes les restriccions imposades per la Covid-19 que han alterat tota la programació i l'assistència d'usuaris a les instal·lacions. 
  Tancament intermitent de les portes, obertura a mitges i actualment amb cita prèvia, un any que només ha pogut desenvolupar l'activitat normal els dos primers mesos de l'any. Sigui com sigui, des del compte de Twitter de l'arxiu de Televisió de Catalunya i Catalunya Ràdio s'ha recuperat la inauguració de l'equipament, amb les dues jornades de portes obertes. 

L'espai era un antiga fàbrica tèxtil abandonada, que que va costar més de 7,7 milions d'euros, aportats per l'Ajuntament de Sabadell, la Diputació de Barcelona i la Generalitat, i l'ajuda del projecte Urban.   

La biblioteca es va equipar, inicialment amb més de 400 punts de lectura, modernes tecnologies per al moment i una quarantena d'ordinadors d'ús públic.