Nou espai per fer proves per detectar la Covid-19 a Sabadell

Només s'hi faran proves a persones que són citades prèviament

L'entrada a l'equipament municipal
L'entrada a l'equipament municipal
Redacció
18 de novembre del 2020
L'atenció primària de la Metropolitana Nord ja compta amb 10 punts per fer proves per detectar la Covid-19. L'últim ha estat l'espai que s'ha preparat a Sabadell, al Centre Cívic de la Creu Alta-Cal Balsach. En aquest equipament només es faran proves als contactes asimptomàtics dels casos de coronavirus, citats prèviament. Per tant, cal tenir present que les proves a persones amb símptomes se seguiran fent als centres d'atenció primària.

Des de la Unitat centralitzada de suport Covid de la Metropolitana Nord s'ha optat per buscar alternatives que van més enllà dels espais propis. Ampliar els punts de detecció permet reduir el temps d'espera per fer-se la prova, així com augmentar la seguretat i confortabilitat de la ciutadania i dels professionals, evitant aglomeracions.

A més, s'allibera de feina alguns dels CAP que fins ara feien les proves, com el de Sant Fèlix. L'habilitació d'aquesta instal·lació és una cessió de l'Ajuntament. Prèviament, ha estat revisat per garantir que és adequat i permet complir amb les mesures higièniques i de seguretat necessàries.