La panera solidària d'Atendis sorteja una bicicleta, una «Smart TV» i un robot aspirador

Hi ha més comerços adherits i més participacions a la venda

L'aparador amb els regals que hi ha a la panera solidària
L'aparador amb els regals que hi ha a la panera solidària | Albert Hernàndez
NacióSabadell
18 de novembre del 2020
Actualitzat a les 9:35h
L'arribada del Nadal es comença a fer palès amb l'encesa de llums, però a Sabadell l'ambient nadalenc no s'entén, des de fa gairebé deu anys, amb la panera solidària d'Atendis. Des d'aquest dimarts ja es pot participar a la iniciativa de la Fundació Atendis, Més que una panera, que està farcida amb una llarga llista d'una gran varietat de productes. 

Des d'una bicicleta BMX a una "Smart TV", passant per un robot aspirador, samarretes del CE Sabadell signades pels jugadors, llibres, accessoris per la cuina, vals de compra i de regals, gastronomia i tota mena d'articles.

Serà la 9a edició de la panera que, com cada any estarà exposada a la botiga Xevito, a la plaça de l'Àngel. Enguany, hi haurà 10.000 butlletes, 2.500 més que el 2019, que es distribuiran entre 33 comerços de la ciutat (pots consultar-los aquí), sis més que fa un any; als centres de l’entitat -La Carena i Casal Can Rull- i a la botiga virtual. El sorteig es durà a terme, davant de notari, el 28 de desembre.   

L'objectiu és recollir 25.000 euros, en aquests  vuit anys han estat gairebé 100.000 euros i més de 27.700 participacions venudes. Els fons recollits es repartiran pels centres de l’entitat, que treballa amb persones amb discapacitat intel·lectual.