GRÀFIC La segona quinzena de novembre comença amb una davallada de pacients al Taulí

Segueix el degoteig de defuncions i s'arriba a la trentena

L'Hospital Parc Taulí
L'Hospital Parc Taulí | Juanma Peláez
17 de novembre del 2020
Actualitzat a les 19:10h
Després d'un cap de setmana en el qual han repuntat les hospitalitzacions a l'Hospital Parc Taulí, i això que s'havien encadenat quatre dies amb disminució de pacients, la segona quinzena de novembre ha començat amb una rebaixa. Hi ha nou menys, set a planta i un a l'UCI/semicrítics, segons dades facilitades pel mateix centre hospitalari.

D'aquesta manera, en total hi ha 147 hospitalitzats, dels quals 107 es troben a planta i 40 a les unitats especials. Una situació que calca, amb matisos, la de principis de mes, encara que hi havia menys a l'UCI -33-. A més, es consolida aquesta tendència experimentada des dels primers dies de setembre, en què hi ha notables increments i dies després, hi ha una lleu reculada (tal com es pot apreciar en el gràfic inferior).
 
En relació amb les defuncions, se n'ha registrat una en les últimes 24 hores, cosa que eleva la xifra total d'aquest penúltim mes de l'any a 30. Amb aquesta ja trentena de decessos són els mateixos que en tot octubreel mes de maig i més que els acumulats entre els 31 dies d'agost i el mes de setembre. Des de l'esclat de la pandèmia ja hi ha hagut 455 morts per la Covid-19. 

S'ha produït una davallada de pacients a planta, en la mateixa proporció que fa una setmana i una de les més pronunciades de les darreres setmanes.