Nou denúncies el cap de setmana per incomplir el confinament perimetral

En total, la Policia Municipal va interposar 172 durant tota la setmana

Un control policial a Sabadell
Un control policial a Sabadell | Juanma Peláez
NacióSabadell
17 de novembre del 2020
Actualitzat a les 14:14h
El tercer cap de setmana de confinament perimetral, des de les sis del matí de divendres i fins dilluns a la mateixa hora, s'ha tancat amb nou denúncies interposades per la Policia Municipal de Sabadell. Una notable rebaixa respecte el passat cap de setmana, que van superar el centenar.

Tot plegat, fruit dels operatius policials dels controls d'entrada i sortida de vehicles, en diversos emplaçaments de la localitat, així com a les estacions de Rodalies, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i l'estació d'autobusos. 

Al llarg de la setmana passada, entre els dies 9 i 16, el cos policial va registrar un total de 172 sancions, 55 de les quals van ser per concentracions de més de sis persones, 46 per incomplir el toc de queda nocturn, 36 per consum d'alcohol a la via pública i 26 per no dur mascareta. Unes xifres que s'assimilen a una setmana enrere, encara que s'han disparat les notificacions per reunions amb un gran nombre de persones. 

En total des de l'aplicació de la prohibició de sortir al carrer a les nits, el cos policial sabadellenc ha interposat 141 denúncies. La primera va arribar la segona nit, un home que passejava el gos i sense mascareta, després que la primera fos de caràcter informatiu i més pedagògica.