L’exregidor Ramon Vidal deixa Podem per la deriva a convertir-se «en un partit més»

Carrega contra la formació morada i també apunta cap als comuns

Ramon Vidal
Ramon Vidal | Albert Segura
NacióSabadell
17 de novembre del 2020
Actualitzat a la 13:06h
L’exregidor de Salut durant el passat mandat, Ramon Vidal (anava de número 2 a les llistes d’Unitat pel Canvi), s'ha desvinculat de Podem i del Cercle Podem Sabadell Decano per la deriva del partit per convertir-se “en un més” i perdre de la “força emergent creada amb la veu i la força del 15-M”.
 
En un comunicat, ha detallat que a Sabadell “afavoreix un cop més l'endogàmia i el sectarisme”, en referència a l'assemblea constituent del Cercle del passat dia 8, que es va convertir, tal com ha definit, “en un cop d'estat permès”, ja que, com ha explicat, es va autoritzar l'entrada de tres persones vinculades als comuns “amb l'objectiu de trencar l'estructura interna” i anar en una “llista única controlada de nou per les restes d'ICV i EUCat” a la cita amb les urnes de 2023.

 
Una situació, ha recordat, que ja es va veure “aquest tarannà poc democràtic” a prop de les eleccions municipals de 2019, quan des de la direcció de Podem Catalunya se'ls va impedir avaluar la memòria política des de Cercle. “Un aspecte més de la llarga llista de greuges que a Catalunya es reprodueixen des de fa set anys”, ha assenyalat.
 
Vidal ha manifestat la seva voluntat de seguir “treballant com fa temps en aquell municipalisme”, que sorgeix des de la base i que no va des de “dalt cap a baix”, perquè “no és el que em representa”. Això vol dir que l'anterior responsable de Salut de l'Ajuntament es dedicarà al partit amb el qual es va presentar als darrers comicis municipals, Ara Sabadell.