via pública

L'Escola Serra tindrà un camí escolar segur i accessible

Destinaran gairebé 200.000 euros per fer-ho i s'estimen uns cinc mesos de treballs

L'esborrany del futur camí escolar | Ajuntament de Sabadell
per NacióSabadell, 16 de novembre de 2020 a les 17:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de novembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Junta de Govern, reunida aquest dilluns, ha aprovat adjudicar la urbanització del tram del carrer Pérez Moya, entre Santiago Rusiñol i la Saboneria, que ha de permetre obtenir un camí escolar segur i accessible al centre educatiu Serra. 

Així, les entrades i sortides de l'escola seran segures, tot i que, tal com ha puntualitzat el primer tinent d'alcaldessa, Pol Gibert, ara ja ho són, perquè hi ha talls de trànsit en aquestes hores.


Es convertirà el tram de carrer en una plataforma única, amb una única vorera aixecada a la banda dels habitatges. A més, aquesta actuació permetrà també soterrar les línies de la xarxa aèria de baixa tensió, la renovació de la xarxa d’aigua i millores en el clavegueram. També hi ha previst plantar arbrat nou.

El projecte el durà a terme Construcciones Fertres, SL, per un import de 192.057,25 euros i s'estima que els treballs, un cop comencin, s'allargaran uns cinc mesos. 

 

Participació