coronavirus

Pol Gibert, sobre el consultori del Poblenou: «No volem perdre serveis en un context de pandèmia»

L'equipament de salut del Poblenou | Google Maps
per Albert Hernàndez, Sabadell | 16 de novembre de 2020 a les 13:36 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de novembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El primer tinent d'alcaldessa de l'Ajuntament de Sabadell, Pol Gibert, s'ha mostrat taxatiu sobre l'anunci del Departament de Salut del tancament del consultori del Poblenou mentre estigui el coronavirus: "No volem perdre serveis en un context de pandèmia". Aquest dilluns, en una compareixença virtual, després de la Junta de govern local, ha carregat contra la Generalitat. 

Gibert ha dit que la proposta de la gerent de l’àmbit Metropolità Nord del Servei Català de la Salut, Anna Aran, en què suggeria la gratuïtat de l'autobús, "no és l'adequada" i ha continuat, "i si tanquen tres CAP més al nord, posarem busos cap al sud? La solució no és aquesta". 


Per això ha instat l'Institut Català de la Salut (ICS) a buscar una altra ubicació, "hem d'analitzar espais que puguin cobrir" les condicions que la facin una instal·lació segura. En aquest sentit, el tinent d'alcaldessa ha recordat "el gran esforç" en l'àmbit sanitari fet pel consistori com ara, ha enumerat, l'adequació d'equipaments municipals per a la vacunació de la grip i la pista coberta d'atletisme.

Precisament, sobre aquest darrer ha assenyalat que va ser l'ICS "el que va decidir" preparar-lo com el que és actualment, l'Hospital Temporal Vallès Salut. Tal com ha detallat, l'impuls del consultori al barri és fruit d'un conveni signat el juliol del 2005 amb el Govern. 


Altres notícies que et poden interessar

​​​​​​

 

Participació