La sabadellenca Núria Llunell, nominada als Premis Butaca 2020

Ho està en la categoria de millor caracterització

Un moment de la funció
Un moment de la funció | Promocional
NacióSabadell
16 de novembre del 2020
Actualitzat a les 12:00h
La sabadellenca, i caracteritzadora teatral i una de les impulsores de l'escola Pànic escènic de la ciutat, Núria Llunell, està nominada als Premis Butaca 2020. Concretament, a la categoria de millor caracterització per "Jerusalem", que protagonitza el terrassenc Pere Arquillué. 

Llunell comparteix nominació amb Eva Fernández per "La Rambla de les floristes" i Helena Fenoy i Marta Ferrer per "La tienda de los horrores". La candidatura de la vallesana és una de les vuit de l'obra teatral, dirigida per Julio Manrique.

És la sisena nominació de la sabadellenca i compta amb aquest guardó que va guanyar el 2014, per "Doña Rosita la soltera".  

Els noms dels guanyadors es coneixeran el 15 de desembre en una gala virtual des del Teatre de Premià i retransmesa a les 22 hores en línia i a través dels canals de la Xarxa de Televisions Locals. La votació popular a través del web dels premis es pot fer des fins al 9 de desembre. 

Aquest és el segon endarreriment d'aquests premis, que enguany arriben a la 26a edició. L'any passat es van traslladar al juny i ara han tornar a fer-ho per la crisi sanitària. La cerimònia de lliurament es farà finalment sense públic i serà retransmesa a les deu de la nit en línia i a través dels canals de la Xarxa de Televisions Locals.