art urbà

VÍDEO L'homenatge de Werens a la gent gran

El grafiter sabadellenc dibuixa un mural al Casal Serra de Galliners de Sant Quirze

per NacióSabadell, 15 de novembre de 2020 a les 14:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de novembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El grafiter sabadellenc Werens ha tornat a plasmar la seva obra sobre una façana. Aquesta vegada ha estat en una paret de l'equipament municipal per a gent gran Casal Serra de Galliners de Sant Quirze. Precisament, el dibuix és un homenatge aquest col·lectiu. 


El mural és una mà, d'una persona gran, que sosté una manguera i està regant unes plantes. Tot plegat, amb el segell de Werens que tant caracteritza el seu treball. Ell mateix ha detallat que el grafit té càrrega "simbòlica" i que és aquesta gent gran "les que reguen les noves generacions i són qui ens hauríem d'escoltar més". 

Ha explicat que la "inspiració" de l'obra li va venir "de la mà de la meva mare". La va fotografiar i a partir d'aquí va començar a preparar-ho. Tal com ha indicat l’artista, s'ha de mirar des de la paret de davant, “el més lluny possible, i si pot ser, plantem-hi flors a sota, donem-li vida”.


De cara a desembre, Werens té previst inaugurar una exposició a Sabadell sobre escultures en 3D, que segons ha dit és una experiència pionera. 

 

Participació