GRÀFIC Tres noves defuncions i tercer dia consecutiu de reducció de pacients al Taulí

Ja hi ha hagut 22 morts en 11 dies de novembre

Les urgències de l'Hospital Parc Taulí
Les urgències de l'Hospital Parc Taulí | Juanma Peláez
12 de novembre del 2020
Actualitzat a les 17:28h
Les defuncions continuen incrementant-se dia rere dia el novembre a l'Hospital Parc Taulí, en les últimes 24 hores tres més que eleven la xifra total a 22. En aquest mes només dues jornades han tingut zero decessos, dilluns 2 i dijous 5. Per contra, el nombre d'hospitalitzats s'ha reduït per tercer dia consecutiu

Les morts d'aquest penúltim mes de l'any, ja són més que les acumulades en els 31 dies d'agost i setembre i s'acosta a les xifres d'octubre, segons dades del mateix centre hospitalari. Amb aquestes tres noves defuncions, des de l'esclat de la pandèmia ja n'hi ha hagut 447. 
 
Mentre els decessos s'han disparat les últimes setmanes, i especialment aquest novembre, els ingressos a l'hospital encadenen tres jornades amb menys pacients, tot i que de forma irregular. Si bé, el nombre total són deu menys (passant de 162 a 152) que en l'arrencada de setmana, els UCI/semicrítics no han tingut un comportament regular. 

El passat diumenge hi havia 41 pacients i aquest dimecres 37, un més que 24 hores enrere. La xifra que està reculant és la d'usuaris a planta, que des de dilluns n'hi ha menys que el dia anterior, situant-se en 115.