Cultura

FOTOS Les Esglésies de Sant Pere, escenari del rodatge d'una sèrie de Netflix

Apareixerà en la segona temporada de la "Catedral del Mar"

per NacióSabadell , 14 de novembre de 2020 a les 18:00 |
Les Esglésies de Sant Pere i el seu entorn apareixeran a la pròxima entrega de la "Catedral del Mar". Segons ha pogut saber LaTorre, l'espai, un dels més icònics de Terrassa, s'ha engalanat per convertir-se en un port medieval i aparèixer així a la pròxima temporada de la sèrie coproduïda per TV3 i Atresmedia i basada en la famosa novel·la d'ldefonso Falcones.
 

La nova entrega de la sèrie està basada en la novel·la "Els Hereus de la Terra" Foto: Twitter


 

El rodatge d'escenes, que ha tingut lloc aquesta setmana, ha transformat l'espai amb una decoració de l'època: àmfores, caixes, parades i mobiliari de fusta. Tampoc hi han faltat els actors, que s'han deixat veure vestits amb túniques i vestimentes que han transportat l'espai al segle XIV, en què està ambientada la producció.

Entre el repartiment hi destaquen Josep Maria Pou, Aitor Luna, Silvia Abascal i Michelle Jenner, entre d'altres d'actors.

 

L'espai es convertirà en un port medieval. Foto: Twitter 


El passat mes de maig es va conèixer que "La Catedral del Mar" tindria una segona entrega basada en "Els hereus de la terra", novel·la del 2016 ambientada a la Barcelona medieval i molt lligada a la construcció de vaixells.

La primera part de la sèrie, que va veure la llum el 2018, consta de vuit capítols amb el jove Arnau Estanyol com a protagonista i es pot veure a la plataforma Netflix.

 

Participació