El sabadellenc Santi Ramos completa la seva desena Titan Desert «més estranya»

La cita es va organitzar a Almeria en comptes del Marroc

El sabadellenc en plena acció a la Titan Desert
El sabadellenc en plena acció a la Titan Desert | Santi Ramos
NacióSabadell
11 de novembre del 2020
Actualitzat el 12 de novembre a les 0:19h
El ciclista de Sabadell Santi Ramos ha participat en una nova edició de la Titan Desert (disputada de l'1 al 6 de novembre) en la desena consecutiva, sent la "més estranya" de totes, tal com ha confessat el mateix Ramos. I és que la prova ha estat marcada per la pandèmia i la mateixa cursa s'ha desplaçat del Marroc a Almeria, al desert de Taberna i a la zona del Cabo de Gata.

Un any "estrany", perquè també, i per motius de seguretat, "hem fet sortides amb grups i cada quatre minuts, per evitar les aglomeracions dels altres anys". Una mudança cap a terres andaluses que ha suposat més "duresa", ha assenyalat el ciclista, "han estat cinc etapes de muntanya", especialment ha destacat "la quarta, l'etapa reina, que es va haver d'escurçar per la pluja i la neu". 
 

Santi Ramos a la Titan Desert 2020 Foto: Santi Ramos


Ramos ha destacat la "seguretat" de l'edició, ja que dos dies abans d'arrencar la competició, i després de donar negatius a les proves PCR, "vam viure en una bombolla" i a tot això, cal afegir l'ús de la mascareta, la distància social i la regular neteja de mans.  

Tot i que el resultat és el de menys, i en especial enguany, "ha estat el pitjor de les deu participacions, he anat amb els últims". Ho ha atribuït a una manca d'entrenament, perquè "no ha estat com el dels últims anys" pel confinament i a "temes personals" que han influït en la preparació per aquesta edició.