Sentmenat celebra la festivitat del seu patró per Internet

Comença aquest dimecres i s'allargarà fins diumenge

La plaça de la Vila, on s'instal·larà l'escenari
La plaça de la Vila, on s'instal·larà l'escenari | Ajuntament de Sentmenat
NacióSabadell
11 de novembre del 2020

Aquest dimecres, 11 de novembre, se celebra el dia de Sant Menna, el patró de Sentmenat. Una festivitat, com totes les d'aquest tipus d'enguany, marcada per la pandèmia, però que això no serà sinònim perquè es pugui celebrar, això sí, des de casa perquè es pugui seguir per Internet. 

Hi ha quatre cites programades a reproducció en temps real, a través del canal de YouTube de l'Ajuntament, així com per l'emissora municipal. El primer en alçar el teló del patró de la vila vallesana serà el concert tradicional de la Festa Major de Tardor, a partir de les 18,30 hores, a càrrec de l'Orquestra Internacional Maravella, amb el seu repertori que va des de música tradicional catalana fins a grans moments de la música lírica.

Divendres serà l'avantsala del cap de setmana, a partir de les 19 hores, amb la banda Blú Versions que oferiran, tal com indica el seu nom, interpretacions de temes de la rumba, l'ska, el rock, la música disco i el reggae, entre d'altres estils.

Dissabte, a partir de les 20 hores, un clàssic de les festes majors com la Salseta del Poble Sec que mostraran tot el seu repertori i les últims composicions i tancarà la commemoració del patró diumenge, a partir de les 17.30 hores amb concerts per a infants, Heavy per Xics. Els grans himnes del heavy i del rock fusionats amb el cançoner català com ara, Smoke on the water i el Joan Petit i Iron Maiden i Raimon.

Des del consistori, s'ha volgut refermar l'aposta per la cultura "en uns temps foscos per aquest sector" i ha recordat que així ja ho va fer a l'estiu amb l'organització d'una setantena d'activitats culturals i lúdiques.