VÍDEO Així sona «Serem més forts», l'emotiu espot de la Marató de TV3 amb destacada presència terrassenca

Miki Núñez, Gemma Humet, Lildami i Doctor Prats participen de la cançó al costat d'altres cares conegudes com Els Catarres, Antonio Orozco, Nina o Búhos

Redacció
10 de novembre del 2020
Actualitzat a la 13:24h

S'acosta l'esperat dia de la seva emissió i la Marató de TV3 va prenent forma. El programa solidari més famós de Catalunya tindrà lloc el 20 de desembre, i enguany els beneficis obtinguts es destinaran a la investigació de la Covid-19. 

Setmanes abans de l'emissió, però, ja es coneix l'espot. En aquesta ocasió, una vintena de cantants catalans han participat en la confecció de la cançó, anomenada "Serem més forts". L'emotiva peça arriba amb una destacada presència terrassenca: Miki Núñez, Lildami, Gemma Humet i Doctor Prats en formen part del costat d'altres cares conegudes com Els Catarres, Antonio Orozco, Nina o Suu.

TV3 prepara una Marató 2020 dedicada a la Covid-19 amb moltes novetats donat el context de pandèmia. Enguany, l'edició del mític programa comptarà amb un format més descentralitzat, i hi haurà connexions en directe i entrevistes des dels principals hospitals del país, entre els que ha estat escollit l'Hospital de Terrassa.

El programa serà presentat pels periodistes Laura Rosel, Raquel Sans, Mònica Terribas i Jordi Basté, i després de tot un dia de connexions arreu del país, es traslladarà al tradicional plató dels estudis de la cadena de televisió pública de Catalunya ben entrada la tarda.

Com a mesura excepcional, en aquesta edició es poden fer donacions telefòniques cada dimecres, de set a nou del vespre, trucant al 900 21 50 50. Tot i que el dia de l'emissió s'ampliarà l'atenció als donants, les seus tindran menys aforament per les restriccions contra la Covid-19, motiu pel qual s'ha decidit avançar l'obertura de la línia.