Les noves cares vallesanes del partit de Puigdemont

A la llista territorial, els sabadellencs Lourdes Ciuró i Francesc Baró formaran part de l'executiva comarcal

Carles Puigdemont, en la fundació de JxCat.
Carles Puigdemont, en la fundació de JxCat. | Junts
J.V.
10 de novembre del 2020
Actualitzat el 29 de març del 2022 a la 13:11h
Junts per Catalunya comença a construir la seva estructura territorial. El nou partit de Carles Puigdemont, que encara no ha desvelat la incògnita de si es presentarà a les primàries per escollir el cap de llista del partit a les eleccions del 14-F, ha triat els coordinadors de la formació a totes les vegueries i comarques.

El Vallès Occidental compta amb representació, amb dos noms entre els tres primers més escollits a la vegueria de les comarques de Barcelona, Núria Ramon, de Barberà, i Montserrat Caupena, de Terrassa, amb 615 (66,99%) i 592 (64,49%) de vots, respectivament, entre un cens de 1.582 persones i del qual han participat un 58%. 

En l'àmbit local, a les llistes territorials, Sabadell ha comptat amb el concurs dels regidors de Junts per Sabadell, Lourdes Ciuró i Francesc Baró. Ciuró col·laborará en l'àmbit local i Baró serà el Secretari d'Organització. 

Hi destaquen figures conegudes en l'àmbit nacional, com la de la periodista Pilar Calvo, habitual en mitjans de comunicació; o el diputat per Tarragona i secretari primer de la mesa del Parlament, Eusebi Campdepadrós. També hi abunden els diputats provincials (Lleida i Girona) i càrrecs del món local presents també en consells comarcals (Catalunya Central, Penedès i Alt Pirineu). Aquests són els nou noms més destacats, els dels coordinadors a les vegueries.