GRÀFIC Repunt d'hopitalitzacions, pacients a l'UCI i morts al Taulí el cap de setmana

Una quarantena de pacients a l'UCI i sis defuncions més, i ja en són 14 en vuit dies

L'Hospital Parc Taulí
L'Hospital Parc Taulí | Juanma Peláez
09 de novembre del 2020
Actualitzat a les 15:32h
El cap de setmana, i com ve sent la tònica les últimes setmanes, la pressió del coronavirus a l'Hospital Parc Taulí s'ha incrementat, amb un repunt de 15 hospitalitzats més: 12 a planta i tres a l'UCI/semicrítics, cosa que eleva el total a 164 (123 i 41, respectivament). A més, hi ha ha hagut sis defuncions més i ja han mort 14 persones aquest mes. I això que arribava a divendres amb una certa estabilització dels ingressos, segons dades facilitades pel mateix centre hospitalari. 

Uns registres que continuen sent semblants, en el cas de les hospitalitzacions a planta, de principis de maig i que s'han disparat aquest mes en especial, sempre amb valors per sobre del centenar. En canvi, els ingressos a l'UCI s'assimilen als registres dels voltants de Sant Jordi, quan aleshores hi havia entre 46 i 45 usuaris.   
 
Quant a decessos, en aquest penúltim mes de l'any segueixen disparant-se, hi ha hagut sis el cap de setmana, cosa que eleva la xifra total de novembre a 14 en només vuit dies. De fet, excepte dimarts i dijous cada dia s'ha notificat alguna mort per la Covid-19. 

Amb aquestes noves pèrdues de vida, notificades aquest dilluns, en total, des de l'esclat de la pandèmia a l'Hospital Parc Taulí, ja hi ha hagut 439 morts.