Més d'un centenar de denúncies en el segon cap de setmana de confinament perimetral

Cinc vegades més que fa una setmana amb la meitat de controls

El control conjunt dels tres cossos de seguretat
El control conjunt dels tres cossos de seguretat | Juanma Peláez
NacióSabadell
09 de novembre del 2020
Actualitzat a les 12:10h
La Policia Municipal de Sabadell ha interposat 101 denúncies en el segon cap de setmana de confinament perimetral, des de la sis del matí del passat divendres i fins a la mateixa hora d'aquest dilluns, el període en que s'estén aquesta mesura aplicada pel Govern que va entrar en vigor el primer cap de setmana complet de novembre.   

Unes sancions que són cinc vegades més que fa una setmana i això que s'han dut a terme la meitat de controls, passant d'una quarantena a una vintena.

Els operatius policials han estat tant control d'entrada i sortida de vehicles, en diversos emplaçaments de la localitat, així com a les estacions de Rodalies, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i l'estació d'autobusos. El passat divendres, per exemple, a la feina conjunta entre Mossos d'Esquadra i Policia Municipal, en el punt instal·lat a plaça Espanya, s'hi va afegir la policia espanyola

Al llarg de la setmana passada, el cos policial va sancionar 62 persones per incomplir el toc de queda, gairebé el doble que la setmana anterior. 52 per consumir alcohol a la via pública, 34 per no dur la mascareta i vuit per concentració de persones amb més de sis persones.