Més policies per controlar el confinament perimetral del cap de setmana

A la feina conjunta de Mossos i Policia Municipal, aquest cap de setmana s'hi ha afegit la policia espanyola

El control conjunt dels tres cossos de seguretat
El control conjunt dels tres cossos de seguretat | Juanma Peláez
NacióSabadell
06 de novembre del 2020
Actualitzat a les 20:12h
Arriba el cap de setmana i, en compliment de les mesures restrictives per frenar l'expansió del coronavirus, no es pot sortir del municipi. De fet, ho és des de les sis del matí d'aquest divendres i això es tradueix en una major presència policial com en el control muntat a la plaça Espanya, en què al treball conjunt de Mossos d'Esquadra i Policia Municipal de Sabadell s'hi ha afegit la policia espanyola. 

D'aquesta manera, s'incrementa la participació d'agents en aquest dispositiu, que la setmana passada també es va muntar en aquest punt de la ciutat, però amb el cos local i català. Així, tornen a oferir una imatge de feina conjunta com ja va passar durant la primera onada
 

La feina dels agents dels diferents cossos Foto: Juanma Peláez

Un agent municipal amb un gos de la unitat canina Foto: Juanma Peláez


El primer cap de setmana d'aquesta prohibició va haver-hi 19 denúncies interposades per la Policia Municipal, des de les sis del matí del passat divendres i fins diumenge, 12 de les quals es van registrar els dos darrers dies de la setmana.  
 

Congestió de vehicles pels controls de la policia Foto: Juanma Peláez


Aquest divendres, el Procicat ha anunciat que s'allargarà el toc de queda, que es complementa amb aquest confinament de cap de setmana, 15 dies més. Així, farà que es perllongui un mes la prohibició de sortir al carrer entre les 22 hores i les sis del matí.