ocupació

Més d'un miler de participants a la Fira Ocupació online

Hi havia més d'un centenar d'ofertes laborals

per NacióSabadell, 6 de novembre de 2020 a les 16:58 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de novembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Fira Ocupació Sabadell, duta a terme al llarg de la setmana, ha tancat amb 1.116 participants d'aquesta iniciativa celebrada en format online, amb conferències i tallers que han apropat persones en recerca de feina i a empreses. En algun cas, s’han connectat més d'un centenar de persones alhora per seguir alguna de les activitats en línia. En aquests casos, s’ha ampliat l’aforament previst inicialment per poder donar resposta.

Ha estat la primera experiència d’una proposta d'aquestes característiques en format virtual. Hi havia per cobrir 123 llocs de treball i altres ofertes de les borses del CIESC, Pimec i sabadelltreball.cat (borsa de treball gestionada per l’Ajuntament de Sabadell), ha registrat 401 participacions. 


La sessió online ”Nous escenaris de futur en l’ocupació, s’aixeca el teló”, inclosa dins el programa, tindrà lloc properament, ja que havia de ser retransmesa en directe en streaming des de l’escenari d’un teatre, però s’ha posposat ja que el passat dia 2 estava vigent la mesura per combatre la Covid-19 que restringia l’ús de l’espai.

A més, també en el marc d'aquesta edició inaugural s'ha celebrat la tercera de la "Trans Laboral", que ha arribat al tercer any d'una idea pionera, sota l'impuls de Ca l'Enredús - ActuaVallès i l'Ateneu Cooperatiu del Vallès, que fomenta la inserció laboral de les persones transgènere. 


 

Participació