Farrés, sobre el futur del castell de Can Feu: «S’ha de fer el debat i ha de quedar resolt aquest mandat»

En l'acord de pressupostos 2021 hi ha una partida de 250.000 euros per apuntalar-lo

05 de novembre del 2020
Actualitzat a la 13:02h
El castell de Can Feu
El castell de Can Feu | Juanma Peláez
L'alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ha assegurat que el futur del castell de Can Feu "s'ha de fer el debat i ha de quedar resolt aquest mandat", després que fa una mica més d'un mes es desprengués una barana i s'hagués actuat amb tècnics de l'Ajuntament per "evitar més patologies", tal com va indicar ella mateixa en el ple ordinari d'octubre. 

Farrés ha qualificat de "gran repte" aquest emblemàtic edifici de la ciutat, però ha qüestionat que "no hi ha cap proposta del que hi volem fer al seu interior", encara que ha puntualitzat que "hi ha idees" que han aparegut. Per això, ha reiterat, "començarem a fer el debat del que es pot fer" i amb l'horitzó de 2023.

Així ho ha expressat aquest dijous en la presentació de l'acord de pressupostos 2021 amb la portaveu de Junts per Sabadell (JxS), Lourdes Ciuró. Una compareixença pública en què s'ha detallat que hi haurà 250.000 euros per apuntalar el castell de Can Feu i que, tal com ha assenyalat Ciuró, abans de definir un projecte cal fer aquesta actuació, remarcant que si no s'actua ara, "aleshores no hi haurà castell ni cap pla".