coronavirus

Entesa per una «moratòria universal indefinida» de desnonaments

Nou consens global al ple perquè la mesura s'estengui mentre s'allargui la crisi sanitària

per Albert Hernàndez , Sabadell, 3 de novembre de 2020 a les 22:32 |
El ple de novembre, celebrat aquest dimarts, ha aprovat per unanimitat, de fet aquesta ha estat la tònica en les quatre mocions que figuraven a l'ordre del dia, que s'exigeixi una "moratòria universal i indefinida" de desnonaments al govern espanyol. 

En la moció, presentada per ERC, s'ha reclamat "ampliar i mantenir" la prohibició de llançaments fins que la situació de la crisi sanitària derivada de la Covid-19 s'acabi, ha dit el portaveu republicà, Gabriel Fernàndez. Sempre i quan, no hi hagi alternativa habitacional i petits propietaris que entren en vulnerabilitat i necessitin l’habitatge.


Una proposta que ha generat una gran coincidència entre totes les formacions, amb puntuals aportacions com la segona tinent d'alcaldessa, i portaveu de Podem, Marta Morell, que ha assenyalat la importància de "regular els preus dels lloguers". El regidor d'Acció Social ha remarcat que cal "reforçar les mesures que posem a disposició l'Ajuntament", però ha incidit en la necessitat de la feina del Govern i l'Estat, perquè "sols no ens en sortirem".

Altres notícies que et poden interessar
 

Participació