GRÀFIC Segueix el creixement d'ingressos a planta i a l'UCI del Taulí

Una mort en les últimes 24 hores i ja n'hi ha hagut cinc en dos dies de novembre

L'Hospital Parc Taulí
L'Hospital Parc Taulí | Juanma Peláez
03 de novembre del 2020
Actualitzat a les 15:01h
La pressió del coronavirus a l'Hospital Parc Taulí segueix incrementant-se en l'arrencada d'aquest novembre, i de forma significativa. Hi ha vuit pacients més a planta (114) i tres a l'UCI/semicrítics (33), cosa que eleva el total a 147, nou més que fa 24 hores, segons ha detallat aquest dimarts el centre hospitalari.

Si fins ara el nombre d'entrades a l'UCI era semblant als registres de principis de maig, ara ja ho és de finals d'abril, amb 32 i aleshores en una clara línia descendent, a diferència de la tònica de finals d'octubre i novembre. No així d'hospitalitzats que es manté en uns valors dels primers dies de maig.  
 
Quant a defuncions, en aquest penúltim mes de l'any s'estan disparant les morts. En les últimes 24 hores se n'ha produït una altra, cosa que fa que se n'acumulin cinc en dos dies del mes, després d'un cap de setmana que se n'han notificat set: una divendres, dues dissabte i quatre diumenge. En total octubre ha tancat amb 30 decessos -tot i que cal recordar que d'aquesta vintena de decessos, quatre van arribar entre el 30 de setembre i l'1 d'octubre-.

Amb aquesta nova defunció, notificada aquest dimarts, en total, des de l'esclat de la pandèmia a l'Hospital Parc Taulí, ja hi ha hagut 430 morts.