GRÀFIC Increment de morts i pacients al Taulí el cap de setmana

Ja hi ha 30 hospitalitzats a l'UCI o semicrítics i novembre arrenca amb quatre defuncions

Les urgències de l'Hospital Parc Taulí
Les urgències de l'Hospital Parc Taulí | Juanma Peláez
02 de novembre del 2020
Actualitzat el 03 de novembre a les 10:02h
El cap de setmana s'ha disparat l'afectació del coronavirus a l'Hospital Parc Taulí, amb un total de set defuncions i un increment notable de les hospitalitzacions, superant el centenar a planta -106- i arribant a 30 a l'UCI o semicrítics, segons les dades facilitades pel mateix centre hospitalari.

Així, novembre arrenca amb 136 pacients, una situació que no es veia des de principis de maig, moment en què s'estava en una línia totalment oposada a l'actual, de clara davallada de la incidència del virus. El 106 ingressos a planta és la xifra més elevada des de fa pràcticament cinc mesos.  
 
L'evolució de la pandèmia al Taulí ha empitjorat a l'octubre, quan va arrencar el mes hi havia cinc persones a l'UCI, fins i tot va arribar a tenir-ne dos, i novembre ho fa amb 30, cosa que no succeïa des dels primers dies de maig. A més, en la darrera setmana del desè mes de l'any s'ha mantingut en uns guarismes semblants: 24, 25 i 26. 

Quant a defuncions, novembre ha començat de la mateixa manera que un mes enrere, amb quatre morts. El cap de setmana s'han notificat unes altres tres, una divendres i dues dissabte. D'aquesta manera, octubre s'ha tancat amb 30 decessos -tot i que cal recordar que d'aquesta vintena de decessos, quatre van arribar entre el 30 de setembre i l'1 d'octubre-.

Amb aquestes set defuncions del cap de setmana, en total, des de l'esclat de la pandèmia a l'Hospital Parc Taulí, ja hi ha hagut 429 morts.