Primers canvis i de competències dins l'equip municipal

Es deslliga Consum i Turisme de Salut i Cicles de Vida, sota gestió de Sònia Sada

NacióSabadell
02 de novembre del 2020
Actualitzat a les 15:32h
Primera reunió del govern de Sabadell.
Primera reunió del govern de Sabadell. | Albert Hernàndez
Gairebé un any i mig després que es presentés el cartipàs municipal de la coalició PSC i Podem ha arribat la primera remodelació. Nous canvis i trasllat de competències, es tracta d'una sèrie d'ajustos arran de la incidència de la pandèmia, tal com ha explicat aquest dilluns l'alcaldessa, Marta Farrés. 

D'aquesta manera, la cartera fins ara coneguda com a Comerç, Consum i Turisme i Salut i Cicles de Vida, sota tutela de Sònia Sada, passarà a ser una regidoria únicament dedicada a l'àmbit sanitari. Això farà repartir les altres responsabilitats. 

Turisme, que estava sota la cartera de Desenvolupament Econòmic i Impuls Administratiu de la quarta tinent d'alcaldessa, Montse González, s'incorpora a Presidència -del primer tinent d'alcaldessa, Pol Gibert-, on s'hi afegeix la regidora de Desenvolupament Urbà, Mar Molina, que assumeix Patrimoni. Un canvi de cromos, ja que des de Presidència es trasllada el Servei d'Atenció Ciutadana i Comerç. A més, també rep la potestat de sanció sobre la tinença i protecció d'animals.

L'àrea de Feminismes i Participació Ciutadana, a càrrec de la segona tinent d'alcaldessa, Marta Morell, assumeix Transparència, que penjava de Presidència. També Intervenció Comunitària, fins llavors a Cohesió Territorial. Mentre que aquesta darrera àrea incorpora atenció al territori, competència de Morell.