Gairebé una vintena de denúncies el primer cap de setmana de confinament perimetral

S'han fet una quarantena de controls, tant a la via pública com a les estacions de Rodalies, FGC i d'autobusos

Un agent de la Policia Municipal de Sabadell
Un agent de la Policia Municipal de Sabadell | Juanma Peláez
NacióSabadell
02 de novembre del 2020
Actualitzat a les 15:37h
El primer cap de setmana de la prohibició de sortir del municipi, excepte en algunes excepcions, s'ha tancat amb 19 denúncies interposades per la Policia Municipal de Sabadell, des de les sis del matí del passat divendres, quan va entrar en vigor la nova mesura restrictiva, i fins diumenge. 

Set de les quals van arribar les primeres hores i 12 el cap de setmana, repartides a parts iguals entre dissabte i diumenge. Tot plegat, ha estat fruit dels 45 controls policials que s'han desplegat per diferents punts del municipi. 

En aquest sentit, els operatius policials han estat tant control d'entrada i sortida de vehicles, en diversos emplaçaments de la localitat, així com a les estacions de Rodalies, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i l'estació d'autobusos. 

Al llarg de la setmana passada, el cos policial va sancionar 67 persones per no dur la mascareta, 58 per consumir alcohol a la via pública, 33 per incomplir el toc de queda que es va activar el passat diumenge 25 d'octubre, però que no va ser fins al dia següent quan van arribar les primeres multes. També 22 per concentració de persones amb més de sis persones.