El Taulí habilita 20 llits d'una planta del Frontal Gran Via per «pal·liar l'impacte» de la pandèmia

És un espai habilitat per a la curta estada de pacients

El nou espai habilitat al Taulí
El nou espai habilitat al Taulí | Hospital Parc Taulí
NacióSabadell
29 d'octubre del 2020
L'Hospital Parc Taulí ha habilitat la segona planta del Frontal Gran Via, amb 20 llits destinats a pacients de curta estada, per "pal·liar l'impacte" de la pandèmia, encara que ha remarcat que es manté la programació quirúrgica. Els llits s'han ubicat a continuació de l'espai habilitat per a la Unitat de Curta Estada d'Urgències, que ha deixat la seva ubicació habitual perquè s'està remodelant per millorar l'espai de l'atenció urgent.

Una mesura que s'ha pres davant "alguns ajustaments a la programació quirúrgica electiva no urgent i que requereix ingrés" que s'esperen en els propers dies i per "facilitar" el desplegament del pla de contingència per "anticipar" la resposta de l'hospital a la situació epidemiològica del país. 

El Frontal Gran Via, tot i que no gaudeix de tots els estàndards de confort d’una planta d’hospitalització convencional, disposa de totes les garanties sanitàries i tecnològiques que permeten al centre hospitalari continuar amb la seva activitat ordinària sense afectar la qualitat assistencial. 

Aquesta elecció s'ha fet "per alleugerir les incomoditats" que suposa per a un pacient l'ingrés en espai obert amb lavabos compartits. Es tracta d'una decisió provisional, donat que encara s'han de millorar els acabats de terres i sostre i aspectes de confort dels malats.