coronavirus

Primera denúncia amb toc de queda per anar sense mascareta i passejar el gos

Primera nit d'operatiu conjunt entre la Policia Municipal i els Mossos d'Esquadra

per Albert Hernàndez , Sabadell, 27 d'octubre de 2020 a les 10:51 |
El control de Policia Municipal Sabadell i Mossos d'Esquadra
La segona nit sota el toc de queda ha arribat la primera denúncia, interposada per la Policia Municipal de Sabadell, en el marc de l'operatiu conjunt que han dut a terme amb Mossos d'Esquadra. Ha estat per una persona que anava sense mascareta i passejant el seu gos a la plaça Pompeu Fabra. 

Cal recordar que les hores establertes pels animals de companyia, dins el toc de queda, són entre les 4 i les 6 de la matinada. Per la resta, en aquest treball conjunt entre els cossos policials no hi ha hagut fets més destacats i ha estat marcat per la tranquil·litat. 

 

Un agent revisa el document d'un ciutadà Foto: Juanma Peláez


Aquesta primera denúncia ha arribat, després que des de la policia catalana, com la mateixa alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, advertissin que començarien a sancionar i denunciar l'incompliment d'aquest confinament nocturn de la ciutadania.

 

El control policial a plaça Espanya Foto: Juanma Peláez


Uns avisos que van arribar després que diumenge la nit la tasca policial fos més pedagógica i informativa. En aquest sentit, entre la nit de diumenge i matinada de dilluns, amb l'aplicació del toc de queda es van identificar set vehicles.
 

Escorcoll d'una persona en el control policial conjunt Foto: Juanma Peláez
Altres notícies que et poden interessar


 

Participació