Primera denúncia amb toc de queda per anar sense mascareta i passejar el gos

Primera nit d'operatiu conjunt entre la Policia Municipal i els Mossos d'Esquadra

El control de Policia Municipal Sabadell i Mossos d'Esquadra
El control de Policia Municipal Sabadell i Mossos d'Esquadra | Juanma Peláez
27 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 11:25h
La segona nit sota el toc de queda ha arribat la primera denúncia, interposada per la Policia Municipal de Sabadell, en el marc de l'operatiu conjunt que han dut a terme amb Mossos d'Esquadra. Ha estat per una persona que anava sense mascareta i passejant el seu gos a la plaça Pompeu Fabra. 

Cal recordar que les hores establertes pels animals de companyia, dins el toc de queda, són entre les 4 i les 6 de la matinada. Per la resta, en aquest treball conjunt entre els cossos policials no hi ha hagut fets més destacats i ha estat marcat per la tranquil·litat. 
 

Un agent revisa el document d'un ciutadà Foto: Juanma Peláez


Aquesta primera denúncia ha arribat, després que des de la policia catalana, com la mateixa alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, advertissin que començarien a sancionar i denunciar l'incompliment d'aquest confinament nocturn de la ciutadania.
 

El control policial a plaça Espanya Foto: Juanma Peláez


Uns avisos que van arribar després que diumenge la nit la tasca policial fos més pedagógica i informativa. En aquest sentit, entre la nit de diumenge i matinada de dilluns, amb l'aplicació del toc de queda es van identificar set vehicles.
 

Escorcoll d'una persona en el control policial conjunt Foto: Juanma Peláez