coronavirus

Una cinquantena de persones contra una «nova estafa»: el toc de queda

Una protesta a Sant Roc insta "plantar" la mesura imposada pel Govern

per Albert Hernàndez , Sabadell, 26 d'octubre de 2020 a les 21:26 |
Una cinquantena de persones s'han concentrat aquest vespre a la plaça Sant Roc per denunciar que una "nova estafa" està en marxa: el toc de queda. La concentració, convocada per formacions i organitzacions de l'esquerra independentista, ha carregat contra l'activació d'aquest mecanisme. 

En la lectura del manifest contrari al confinament nocturn s'ha reclamat "sumar esforços" i a "no resignar-se, ni deixar-se atrapar pel bombardeig de la por i que ens volen paralitzar". Ha recordat que en aquests sis mesos "no s'ha reforçat el sistema sanitari, ni s'han millorat les condicions del personal", així com tampoc en l'àmbit educatiu. De la mateixa manera que "no s'han suspès lloguers, hipoteques i el pagament dels serveis" i s'ha demandat cedir els habitatges buits per a l'emergència social. S'ha posat l'accent en què el toc de queda "deixa a les dones aïllades" i que aquestes són "les que especialment es queden sense recursos" davant "la nula cobertura dels governs" amb llocs de feina "precaritzats i l'economia sumergida". 

  La protesta, replicada a d'altres punts dels Vallesos com Terrassa i Granollers, ha instat "plantar-se" contra la mesura del Govern, "perquè hi ha una altra manera de viure" i "aturar l'ofensiva contra les classes populars". 

Altres notícies que et poden interessar 

Participació