Una cinquantena de persones contra una «nova estafa»: el toc de queda

Una protesta a Sant Roc insta "plantar" la mesura imposada pel Govern

La protesta a Sant Roc
La protesta a Sant Roc | Albert Hernàndez
26 d'octubre del 2020
Actualitzat el 27 d'octubre a les 12:03h
Una cinquantena de persones s'han concentrat aquest vespre a la plaça Sant Roc per denunciar que una "nova estafa" està en marxa: el toc de queda. La concentració, convocada per formacions i organitzacions de l'esquerra independentista, ha carregat contra l'activació d'aquest mecanisme. 

En la lectura del manifest contrari al confinament nocturn s'ha reclamat "sumar esforços" i a "no resignar-se, ni deixar-se atrapar pel bombardeig de la por i que ens volen paralitzar". Ha recordat que en aquests sis mesos "no s'ha reforçat el sistema sanitari, ni s'han millorat les condicions del personal", així com tampoc en l'àmbit educatiu. 

De la mateixa manera que "no s'han suspès lloguers, hipoteques i el pagament dels serveis" i s'ha demandat cedir els habitatges buits per a l'emergència social. S'ha posat l'accent en què el toc de queda "deixa a les dones aïllades" i que aquestes són "les que especialment es queden sense recursos" davant "la nula cobertura dels governs" amb llocs de feina "precaritzats i l'economia sumergida".