VÍDEO Més de mig miler d'usuaris a la Festa de la Tardor en format online

Els organitzadors qualifiquen d'èxit la proposta virtual d'aquesta cita que dona la benvinguda a l'estació de l'any

El divulgador de ciència, Dani JIménez
El divulgador de ciència, Dani JIménez | Fundació 1859 Caixa Sabadell
NacióSabadell
25 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 20:16h

La sisena edició de la Festa de la Tardor, celebrada aquest diumenge i que ha organitzat la Fundació 1859 Caixa Sabadell i el BBVA, ha aplegat més de mig miler d'usuaris a les pantalles de tots els formats, perquè el certamen s'ha desenvolupat per primera vegada via YouTube.

Encara que hagi estat de forma telemàtica, s'ha mantingut el format i s'han dut a terme tallers sobre els animals de granja de l'Espai Natura, els de manualitats amb productes típics de la tardor, la visita a diferentes estances del Museu de la vida al camp, un d'elaboració de panellets, l'escultura en una carbassa gegant i els experiments del divulgador científic Dani Jiménez.
 

El divulgador de ciència, Dani JIménez Foto: Fundació 1859 Caixa Sabadell


Els organitzadors han qualificat d'èxit el seguiment d'aquesta cita que dona la benvinguda la tardor, tenint en compte que al voltant de cada usuari hi havia més d'una persona (familiars, nens i nenes, entre d'altres). De la mateixa manera, s'ha valorat positivament la participació del públic. 

Encara estan oberts dos dels concursos de la Festa BBVA de la Tardor: el concurs Kahoot! sobre l'Espai Natura i el concurs del Cargol tafaner, en què els participants han de trobar els quatre moments en que un cargol s'ha colat a la Festa.