GRÀFIC El Taulí torna a estar al llindar del centenar d'hospitalitzats per segona vegada en 11 dies

Hi ha 18 pacients a l'UCI o semicrítics

L'Hospital Parc Taulí, a Sabadell
L'Hospital Parc Taulí, a Sabadell | Juanma Peláez
23 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 17:17h
El passat dimarts, 13 d'octubre, l'Hospital Parc Taulí tenia 92 pacients, nou dels quals a l'UCI. Des d'aleshores, s'ha anat rebaixant, i movent-se entre un ventall d'entre 86 i 89 hospitalitzats. Una tendència, però, que s'ha trencat aquest dijous i s'ha elevat fins a les 96, segons les dades facilitades pel mateix centre hospitalari. 

És només un pacient menys que a mitjans de setembre, quan es van assolir les 97 hospitalitzacions. És, per ara, la dada més elevada, després que s'aixequés l'estat d'alarma.  
 
 
D'aquesta norantena d'ingressats, 18 es troben a l'UCI o a semicrítics, la xifra més alta des de principis de maig i que s'ha doblat en aquests últims 11 dies. Són 13 més que quan va arrencar el mes. A planta, es manté de mitjana, el mateix nombre, que oscil·la entre la setantena, encara que hi ha canvis lleus i puntuals que tant fan rebaixar o pujar les dades. 

Quant a defuncions aquesta setmana n'hi ha hagut tres, que sumades a les quatre del cap de setmana i a les d'octubre, fan que se situïn en 24. Tot i així, cal recordar que d'aquesta vintena de decessos, quatre van arribar entre el 30 de setembre i l'1 d'octubre.

Sigui com sigui, amb registres d'aquest desè mes de l'any s'han acumulat més morts que en els últims quatre mesos. L'hospital ja ha acumulat 419 defuncions, des de l'esclat de la pandèmia.