Detingut un jove per intentar atropellar un agent per fugir d'un control policial a la Gran Via

L'operatiu forma part d'una campanya de conscienciació sobre l'ús del mòbil quan s'està al volant

La nova vestimenta de la Policia Municipal de Sabadell
La nova vestimenta de la Policia Municipal de Sabadell | Ajuntament de Sabadell
NacióSabadell
22 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 12:43h
Un jove, de 21 anys, va ser detingut aquest dimecres al migdia, a les 12.32 hores, per intentar atropellar un agent en la fugida d'un control policial a la Gran Via, a l'altura de la confluència dels carrers Alguersuari i Pascual i Montcada. 

El detingut va intentar saltar-se l'operatiu policial muntat i en la fugida ho va fer uns metres en contra direcció per la Gran Via. Finalment, i després d'una breu persecució, se'l va aconseguir aturar i arrestar. 

No van resultar ferits ni agents ni el mateix detingut, així com cap altre ocupant dels turismes que van presenciar la persecució. 

El jove va ser detingut per ser el presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària per conducció temerària i per atemptat contra agents de l'autoritat. A més, se li va immobilitzar el vehicle. 

El control policial està emmarcat dins la campanya coordinada amb el Servei Català de Trànsit (SCT) per controlar les distraccions al volant i semàfors per garantir la seguretat en el trànsit. Una iniciativa que s'allargarà durant tota la setmana.