Els veïns de Gràcia demanen «dinamitzar» la plaça del Treball

L'Ajuntament assegura que farà algunes reparacions del parc infantil a l'espera de tenir un projecte definitiu

El Centre Cívic de Gràcia, tancat el passat mes de març
El Centre Cívic de Gràcia, tancat el passat mes de març | Albert Hernàndez
22 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 10:02h
L’Agrupació de Veïns de Gràcia (AVG) ha demanat “dinamitzar” la plaça del Treball, es a dir, “fomentar la relació entre veïns” amb música en viu a la cafeteria del centre cívic, quan torni a obrir, un cop s’aixequin les restriccions, i un parc de jocs infantils “dignes” per als infants que acostumen a freqüentar la zona.   
 
L’entitat veïnal ha recordat que “van poder convèncer” l’Ajuntament que calia una “iniciativa que dinamitzés aquest espai”, a més de millorar l’oferta gastronòmica del local, també música en directe i que va arribar de la mà de El Teler. Tot i així, la “música ja havia estat silenciada: els concerts de diumenge al migdia, a dins del local, van ser denunciats per veïns”.
 
També ha criticat que s’estigui remodelant espais infantils de tota la ciutat i el de plaça del Treball “continua degradant-se sense que hi hagi ni interès ni pressupost per apedaçar-lo”. Una fotografia “del cor del barri” que no s’ajusta a la proposta feta al Construint Ciutat del pressupost de 2018.
 
El regidor del Districte 5, Eloi Cortés, ha admès que la plaça “està pendent d'un projecte per millorar tota la part de jocs infantils” dels pressupostos participatius i ha assenyalat que “ja no es va portar a terme en l'anterior mandat, ja que es va replantejar”. Ha indicat que s’està intentant “implementar la millora tan aviat com es pugui i per això estem treballant per tancar el projecte”.
 
Cortés ha garantit que “les properes setmanes portarem a terme algunes reparacions a la zona de jocs per tal que tot l'àmbit sigui més confortable i a l'espera que es pugui executar el projecte definitiu".