coronavirus

Sabadell estudia mesures per facilitar la comoditat dels clients de bars i restaurants a les terrasses un cop reobrin

També demana al Govern que revisi les restriccions marcades al sector de l'estètica

per NacióSabadell , 21 d'octubre de 2020 a les 18:15 |
Una terrassa durant el procés de reobertura durant la primavera | Juanma Peláez
L'Ajuntament de Sabadell està estudiant mesures per facilitar la comoditat dels clients de bars i restaurants a la via pública, un cop puguin tornar a obrir els seus negocis. Són idees que van en la línia d'instal·lar calefacció a les terrasses i sistemes de tancament parcial durant els mesos de tardor i hivern.

L'alcaldessa, Marta Farrés, ha assegurat que s'està treballant "de forma molt intensa" i ha apuntat algunes propostes perquè hi hagi una extensió dels establiments al carrer com ara que "es puguin semitancar i continuar endavant amb la seva activitat en les millors condicions”. Encara que ha posat l'accent en què "s'haurà de garantir el màxim possible de ventilació" i atenent a les directrius del moment marcades des de les autoritats sanitàries.El consistori autoritzarà la col·locació d'elements com paravents i estufes que permetin comptar amb espais de terrassa durant aquesta temporada d'hivern. La mesura ja ha estat comunicada al Gremi Comarcal d'Hostaleria i Turisme de Sabadell i durant els propers dies es farà arribar als establiments de restauració.


D'altra banda, Farrés ha explicat que ha contactat amb la Generalitat perquè revisin les restriccions fixades en aquest sector, ja que imperen les mascaretes i hi ha mesures de seguretat que la fan una activitat segura.  

Altres notícies que et poden interessar 

Participació