coronavirus

Gairebé una cinquantena de denúncies el primer cap de setmana de tancament de bars i restaurants

Pràcticament la meitat ho són per consum de begudes alcohòliques a la via pública

per NacióSabadell , 19 d'octubre de 2020 a les 17:42 |
El primer cap de setmana amb el tancament de bars i restaurants, mesura que va entrar en vigor la mitjanit de divendres, s'ha traduït a Sabadell amb gairebé una cinquantena de denúncies interposades per la Policia Municipal. Pràcticament la meitat de les quals ho han estat per beure alcohol a la via pública.

En total, han estat 22 per begudes alcohòliques i unes altres set per reunions de persones superiors a les sis. Les altres 20 restants s'han interposat perquè els denunciats no duien la mascareta.


Tot i així, tant agents policials i cívics continuen fent tasques de sensibilització per prevenir el contagi del virus. Una tasca la qual s'hi ha sumat ka feina de Creu Roja Sabadell que novament ha posat en marxa els equips promotors de salut que recorren diferents zones de la ciutat, incidint sobre tot en la difusió i conscienciació sobre les mesures de protecció.
  Difonen el missatge de bon ús de la mascareta, rentat de mans i distància de seguretat interpersonal. I va adreçat principalment a la població jove, tot i que també es fa en general. 

Altres notícies que et poden interessar


 

Participació