SORTEIG La «Dolce Vita» del Mag Lari

NacióSabadell sorteja, entre els seus lectors, una entrada doble per al 23 d'octubre

Una imatge promocional de l'artista
Una imatge promocional de l'artista | Cedida
NacióSabadell
20 d'octubre del 2020
El Mag Lari torna a Terrassa amb un espectacle sota el braç, "Dolce Vita", una de les seves darreres creacions que va tancar amb èxit de públic fa dos anys al Centre Cultural. Una funció que neix d'una original posada en escena fruit de la inspiració combinada de la pel·lícula homònima i el hit musical de Ryan Paris.


Jocs de mans diferents, ambientats en paisatges de la bella Itàlia, complementats amb la música, llums i un vestuari exquisit. I tot plegat, amb la tradicional ironia del Mag Lari que, aquesta vegada, va lligada als tòpics del país transalpí.

NacióSabadell sorteja, entre els seus lectors, una entrada doble per anar a veure "Dolce Vita", el 23 d'octubre a les 21:00 hores, al Centre Cultural Terrassa. Les inscripcions pel sorteig romandran obertes fins el dimecres, 21 d'octubre a les 16:00 hores, i t'hi pots apuntar aquí:

Bases del sorteig:

- El termini per participar es tancarà el dimecres, 21 d'octubre a les 16:00 hores.

- Un cop fet el sorteig, NacióSabadell contactarà per telèfon amb els guanyadors. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.