Una regidora de Sant Joan de Vilatorrada, nova assessora de l'alcaldessa

Cs ho troba un "endoll" i dubta que pugui dedicar temps a la ciutat

L'Ajuntament de Sabadell
L'Ajuntament de Sabadell | Juanma Peláez
NacióSabadell
18 d'octubre del 2020
L'alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ha substituït la marxa d'un dels seus assessors per una altra que és regidora de Sant Joan de Vilatorrada, Elia Tortolero. De fet, és la segona tinent d'alcalde i porta les competències d'Educació, Igualtat, Cooperació i Ciutadania i Participació i Barris. També va ser senadora del PSC-PSOE en l'anterior legislatura, marcada perquè es va mantenir el govern en funcions de Pedro Sánchez en no aconseguir els suports suficients per ser investit president. 

Una incorporació a l'equip de Farrés que s'ha conegut per Cs que ha criticat aquesta nomenament. El portaveu, Adrián Hernández, ho ha qualificat "d'endoll" i "s'inacceptable". Ha detallat que ho van conèixer fa dues setmanes, a través d'una Junta de Portaveus, però sense detallar "quines serien les tasques i objectius d'aquest nou lloc de treball". 

En aquest sentit, Hernández ha apuntat que "el seu mèrit és ser del PSC des de les joventuts" i ha qüestionat que tingui temps per dedicar a la ciutat per desenvolupar unes responsabilitats en el consistori bagenc, ja que "necessitem persones preparades amb el seu cap al 100% a Sabadell, més encara en un lloc suposadament tècnic".

Hernández ha carregat contra el govern municipal, perquè tampoc "vol tirar enrere chiringuitos polítics com les oficines creades per a Junts per Sabadell" i ha conclòs que "el futur de Sabadell és més important que els endolls del PSC".

Fonts municipals han garantit que no s'ha incrementat el nombre d'assessors d'alcaldia -es mantenen en cinc- i que s'ha reemplaçat la baixa d'un per l'alta d'un altre.