El PSC també vol la reobertura del consultori del Poblenou i la recuperació de la pediatria als CAP

Els socialistes mostren el seu suport al sector per la vaga dels professionals

L'equipament de salut del Poblenou
L'equipament de salut del Poblenou | Google Maps
NacióSabadell
18 d'octubre del 2020
El diputat i primer secretari del PSC, i també primer tinent d'alcaldessa de l'Ajuntament de Sabadell, Pol Gibert, ha reclamat la reobertura del consultori del Poblenou i la recuperació de la pediatria dels CAP de la ciutat, alineant-se així amb la petició feta pel consistori arran de la trobada del consell de salut municipal.

Gibert ha criticat "la deixadesa cap al personal sanitari per part de la Generalitat". Ha subratllat "la vàlua" dels professionals "però necessiten recursos i reforços" i especialment en aquesta segona onada de la Covid-19. 

El representant del PSC al consell de salut de l’Ajuntament, Pere Farrés, ha afegit que "les llistes d’espera s’incrementen, l’atenció telefònica no funciona, falten rastrejadors i personal d’infermeria". Per això, ha posat l'accent en què l'executiu català se centri "en el combat contra el coronavirus, i no en baralles internes per la competició electoral”.

El partit ha mostrat el seu suport cap als sanitaris en la convocatòria de vagada, duta a terme aquesta setmana, però que per l'empitjorament de la pandèmia han ajornat. Així com, en què es millorin les condicions laborals i acabar amb la precarietat.