GRÀFIC El Taulí tanca la primera quinzena d'octubre amb 17 defuncions i una vuitantena d'hospitalitzats

Són el mateix nombre de morts que en tot el setembre

L'Hospital Parc Taulí
L'Hospital Parc Taulí | Juanma Peláez
16 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 16:41h
L'Hospital Parc Taulí ha tancat la primera quinzena d'octubre amb 17 defuncions, sis de les quals s'han registrat entre dimecres i dijous, segons ha informat el mateix centre hospitalari. Les hospitalitzacions han experimentat una lleu reculada, amb 86 pacients, sis menys que dimarts passat

El nombre de decessos en 15 dies d'octubre són els mateixos que s'han produït en tot el mes de setembre i cinc més que a l'agost, quan va arribar la primera mort més de dos mesos després de la darrera, que va ser a l'11 de juny.
 
Cal recordar que d'aquesta desena de defuncions, quatre van arribar entre el 30 de setembre i l'1 d'octubre. Sigui com sigui, l'hospital ja ha acumulat 412 pèrdues de vida, des de l'esclat de la pandèmia.

Malgrat que hi ha una rebaixa de les hospitalitzacions, s'han passat de 92 a 86 en els últims dos dies, no ha tingut la mateixa traducció de pacients a l'UCI. Ja n'hi ha 11, dos més que el passat dimarts. De fet, és exactament el mateix nombre que fa un mes, sent els guarismes més alts de l'estiu i el que portem de tardor.