Marxa des de Sabadell per anar a Lledoners en el tercer aniversari de l'empresonament dels Jordis

Aquest divendres fa tres del seu empresonament

Un any amb els Jordis empresonats
Un any amb els Jordis empresonats | Adrià Costa
NacióSabadell
16 d'octubre del 2020
Actualitzat a la 13:46h
L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha convocat per aquest divendres una marxa de cotxes fins al centre penitenciari de Lledoners i un acte polític a Manresa "per denunciar la repressió i persecució que pateix l'independentisme", en els tres anys de l'empresonament de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart.

Des de Sabadell, s'ha fet una convocatòria per unir-se a una de les set columnes que hi ha previstes que arribin a Lledoners. La capital vallesana pretén afegir-se a la barcelonina. A les 16.45 hores s'ha acordat per trobar-se, a la gasolinera del km 17 de la C-58. A més, també hi ha comitives des de l'Aldea, la Jonquera, Lleida, Puigcerdà, Tremp i Vic.  

La cita al volant de la presó pretén recordar uns fets "injustos, antidemocràtics i que atempten contra els drets fonamentals", l'ANC proposa fer una volta per l'exterior de la i l'acte polític a Manresa.

No només és per aquest aniversari, també en el marc de l'any de la sentència del judici de l’1-O i l'any de presó del madrileny Dani Gallardo, detingut durant les protestes per la publicació de la resolució.