GRÀFIC El Taulí arriba a la desena de morts i les hospitalitzacions se situen al llindar del centenar

Hi ha nou pacients a l'UCI, pràcticament la mateixa situació que fa un mes

Les urgències de l'Hospital Parc Taulí
Les urgències de l'Hospital Parc Taulí | Juanma Peláez
14 d'octubre del 2020
Actualitzat el 15 d'octubre a les 9:26h
L'Hospital Parc Taulí ha registrat, fins aquest dimarts, 11 defuncions per coronavirus, segons ha informat el mateix centre hospitalari. Són gairebé les mateixes morts que es van produir a l'agost -12-, el primer mes que va haver-hi decessos, després de més de dos mesos en què no se'n reportessin. I només sis menys que durant tot setembre

Entre el passat divendres i aquest dimarts hi ha hagut tres defuncions, quan la setmana passada, entre dilluns i dijous, se'n van anotar dues. Així, en aquests 13 primers dies, i abans d'arribar a l'equador del mes, la xifra s'eleva a 11. 
 
 
Tot i així, cal recordar que d'aquesta desena de defuncions, quatre van arribar entre el 30 de setembre i l'1 d'octubre. Sigui com sigui, l'hospital ja ha acumulat 406 pèrdues de vida, des de l'esclat de la pandèmia. 

Quant a pacients a l'UCI, s'ha disparat. Tot i haver-hi nou persones, res a veure amb la seixantena i cinquantena del març i l'abril, l'octubre havia arrencat amb una reducció i s'havia estabilitzat en dues, però aquest dimarts ha tancat amb nou.

També ha crescut el nombre d'hospitalitzacions aquesta setmana, passant de 66 persones a planta la primera setmana del desè mes de l'any a haver-hi actualment 83. Així que, en total, el Taulí torna a estar a prop del centenar d'hospitalitzacions, exactament en la mateixa situació que fa un mes.