coronavirus

Unes 5.000 persones passen per la vintena de concerts del Festival de Blues de Cerdanyola

La pluja i el temps es van afegir al contratemps de la pandèmia

per NacióSabadell , 13 d'octubre de 2020 a les 18:43 |
Un moment del XXIX'5 edició del Festival Internacional de Blues de Cerdanyola | Efren Montoya
La XXIX'5 edició del Festival Internacional de Blues de Cerdanyola s'ha acabat i unes 5.000 persones han gaudit d'alguna de les 29 actuacions programades entre el 2 i l'11 d'octubre. L'organització ha qualificat enguany el certamen "d'èpic" i és que tota l'agenda va saltar pels aires amb l'esclat de la pandèmia. 

Cal recordar que la cita musical aquest 2020 feia 30 anys, per això s'ha batejat l'edició com a 29,5 i s'espera celebrar més endavant. A tot això, cal afegir-hi la pluja i el vent del dos primers caps de setmana d'octubre que ha obligat a reprogramar 13 dels 20 concerts. Finalment, han estat 29 dels 27 per la "tossuderia" dels organitzadors. A més de recintes tancats, amb cita prèvia, la música a l'aire lliure s'ha repartit entre la Masia Cordelles, un espai que ha descobert el festival; l'amfiteatre de Can Serraparera; els jardins de Ca n'Ortadó; l'amenaça de pluja va obligar a traslladar els concerts previstos a l'antiga pista d'hoquei de la Biblioteca Central a un dels escenaris emblemàtics de la història del festival: el teatre de l'Ateneu.


L'organització del XXIX'5 Festival Internacional Blues de Cerdanyola es vol agrair molt especialment la predisposició dels músics, de l'equip tècnic i de producció, dels regidors d'espais i acomodadors que, malgrat totes les circumstàncies han permès celebrar aquesta edició tan especial i èpica del certamen, així com l'entrega i exemplaritat del públic que ha permès demostrar que la cultura és necessària i és segura. 

Altres notícies que et poden interessar

 
 

Participació