Un incendi crema quatre contenidors de matinada al sud de Sabadell

Dissabte, també de matinada, i en dues hores de diferència, es van calcinar dues unitats al centre

Dispositiu de recerca de la dona de 80 anys que s'ha perdut a Tarragona
Dispositiu de recerca de la dona de 80 anys que s'ha perdut a Tarragona | Jonathan Oca
NacióSabadell
13 d'octubre del 2020
Actualitzat a la 13:19h
Incendi de matinada, la d'aquest dimarts, de quatre contenidors al carrer Doctor Balari. La Policia Municipal de Sabadell ha rebut l'avís de la incidència a les 2.10 hores i les flames s'han originat "per causes desconegudes". Fins al lloc s'hi han desplaçat dues unitats del cos policial sabadellenc i una dels Bombers. 

Aquest foc s'afegeix els dos registrats el passat dissabte, i amb poc més de dues hores de diferència, al centre de la ciutat. El primer va ser a la 1.54 hores, al carrer Concepció, 20, quan es va incendiar una unitat de cartró, cosa que va motivar el desplaçament de dues unitats de la Policia Municipal i una dels Bombers.  

L'altre incendi va arribar quan faltaven cinc minuts per a les quatre de la matinada, a la cruïlla dels carrers Indústria amb Sant Cristòfol. En aquest cas, va comptar amb la intervenció d'una unitat de la Policia i una altra dels Bombers. 

Tant en un com en l'altre incendi de contenidor, el cos policial ha assegurat que les flames es van originar "per causes desconegudes".